Stiven King otkrio koji film ga je otjerao iz kina

Legendarni autor Stiven King otkrio je koji je jedini film zbog kojeg je izašao iz kina.

"Kralj strave" autor je brojnih poznatih horora poput Isijavanja i Carrie, a nedavno je na Twitteru odgovorio na objavu pisca Linvuda Barklija o tome koji ga je film natjerao da izađe iz kina.

Zanimljivo, Kinga iz kina nije istjerao horor, već film reditelja koji je već neko vrijeme predmet brojnih internet memova.

"Izašao sam iz kina sa samo jednog filma kao odrasla osoba: Transformers", napisao je slavni pisac, a kasnije je potvrdio kako ipak misli na prvi film u serijalu reditelja Majkla Bejla, a ne na animirani film iz 1986. godine.

Na Barklijev upit odgovorili su i drugi korisnici Twittera.

"Kum 3. Noć nakon premijere u LA. Vratio sam se s predosjećajem da će biti gore. I bilo je. Soba puna obožavalaca Kuma koji su svi klicali kad je kćerka upucana i smijali se kad je mama vrisnula" napisao je sportski i politički komentator i pisac Kejt Olberman.

"Nažalost, izašao sam s prvih Ratova zvijezda kada sam bio u 9. razredu. Pretpostavljam da bih trebao osjećati krivnju zbog toga, ali ironično, nikad nisam vidio nijedan od ostalih nastavaka. Jesam li u krivu?" upitao je jedan korisnik.

(Index.hr)

Tagovi: