Simanić pored Pešića uz saigrače tokom leta za Srbiju (FOTO)

Košarkaši Srbije, čarter letom iz Manile, vratili su se u Srbiju, gdje ih je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao veliki broj navijača.

Tokom samog leta, koji je trajao nešto više od 12 časova, košarkašima se na kratko pridružio i Boriša SImanić te su tu situaciji iskoristili za grupnu timsku fotografiju.

Košarkaši Srbije su u ponedjeljak u kasnim večernjim satima sletjeli u Beograd. Veliki broj ljudi okupio se na aerodromu “Nikola Tesla” kako bi pozdravio heroje i njihov nevjerovatan uspjeh – srebro na Svjetskom prvenstvu.

Međutim, mnoge je izuzetno obradovala i fotografija koja se pojavila na zvaničnoj Instagram stranici Košarkaškog saveza Srbije.

Naime, poznato je bilo od ranije da će se Boriša Simanić vratiti za Srbiju zajedno sa ostatkom tima. Pravi heroj Srbije, koji je za svoju zemlju dao bubreg, je u jednom momentu odlučio da se na kratko pridruži ekipi, te su taj momenat odlučili da iskoriste za timsku fotografiju.

Boriša je zauzeo mjesto pored selektora Pešića, a zajedno su svi i nazdravili nevjerovatnom uspjehu i novoj, svjetskoj medalji.

Tagovi: