Sastanak vladajuće koalicije: Primijeniti sve dogovoreno na Svesrpskom saboru

Na današnjem sastanku predstavnika partija vladajuće koalicije na nivou Republike Srpske dogovoreno je da će sve partije dosljedno pristupiti primjeni odluka donesenih u subotu, 8. juna na Svesrpskom saboru u Beogradu.

Današnji sastanak u Banjaluci sazvan je u vezi sa primjenom odluka donesenih na Svesrpskom saboru, o čemu je izraženo opšte jedinstvo svih koalicionih partnera.

Na sastanku je istaknuto da će koalicione aktivnosti biti nastavljene s ciljem rješavanja svih otvorenih pitanja, kao i realizacije ranijih koalicionih dogovora, zasnovanih na principima međusobnog uvažavanja i poštovanja potpisanih sporazuma, u skladu sa rezultatima koji su ostvareni na prošlim opštim izborima, saopšteno je iz Socijalističke partije, koja je bila domaćin sastanka.

U saopštenju se navodi da će o narednim koalicionim aktivnostima, javnost biti blagovremeno obaviještena, prenose Nezavisne.

Sastanku u Banjaluci prisustvovali su potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković, organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik, lideri DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić i Narodne partije Srpske Darko Banjac.

Tagovi: