Potresna poruka brata nastradale doktorice Azre Spahić

 Nadam se da ovu bol niko nikad više neće doživjeti, potresna je poruka Adnana, brata nastradale mlade doktorice Azre Spahić (25) koja je poginula u Sarajevu.

Bila si jednostavno predobra za ovaj bolesni svijet. Vidimo se na nekom boljem mjestu. Moja Zazi  voli te tvoj brat, iz mog srca te niko nikad ne može uzeti - napisao je brat nastrale djevojke na Facebook.

Podsjećamo, Armin Berberović (27) koji je pijan i bez vozačke dozvole u petak na Marijin Dvoru u Sarajevu mercedesom usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić (25) te povrijedio još dva pješaka, predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo, a nakon ispitivanja odlučiće se o daljim mjerama protiv njega.

Terete ga da je skrivio saobraćajnu nesrećeu koja se desila u petak u 23.30 časova u Ulici Maršala Tita u kojoj je nastradala doktorica Doma zdravlja Kantona Sarajevo Azra Spahić (25), a u nesreći je teško povrijeđena djevojka S.E. (21), dok je u kritičnom stanju S.A. (26).

Kako prenose lokalni mediji, policija je utvrdila da je Berberović prilikom saobraćajne nesreće kada je automobilom udario troje pješaka, u krvi imao 0,41 promil alkohola te je vozio brže od ograničenja.

Navode da je osumnjičeni vozio bez položenog vozačkog ispita, a policiji je poznat odranije upravo po prekršajnim nalozima zbog vožnje automobila bez vozačke dozvole te je više puta kažnjavan.

nezavisne.com

Tagovi: