Najmanje tri osobe poginule u udesu autobusa na putu Cetinje - Budva

Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do slijetanja autobusa, na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Policija, spasilačke ekipe i brojne ekipe Hitne pomoći još izvlače povrijeđene iz provalije gdje je sletio autobus firme "Papović".

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je više vozila Hitne pomoći.

"Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije - objavila je Uprava policije na mreži Iks.

nezavisne.com

Tagovi: