Djevica će da se posveti poslu, Jarac umoran od borbe sa vjetrenjačama

OVAN

Nemojte da reagujete preterano impulsivno. Potrudite se da na polju posla budete dovoljno odmjereni. Moguće je da priželjkujete novu ljubav i da ste iz tog razloga prilično osjetljivi. Grlo bi moglo da vam bude bolno.

 

BIK

Nije vam pretjerano povoljan dan za posao, pa je najbolje da danas ne ulazite u bilo kakve nove dogovore. Možete da očekujete dobar odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, dosađujete se. Muči vas vrtoglavica.

 

BLIZANCI

Ukoliko planirate neka nova ulaganja, isplatiće vam se to. U narednom periodu vam je sudbina naklonjena. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja sa osobom koja vam se dopada. Slabija cirkulacija u predjelu nogu.

 

RAK

Očekuje vas šansa da napredujete. Dolazi vrijeme u kojem će vam se sav vaš naporan trud isplatiti. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje bi veoma lako moglo da vodi do veze. Sasvim dobro zdravlje.

 

LAV

Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama i da budete odgovorni kada je u pitanju vaš posao. Pored voljene osobe osjećate neki vid napetosti i nije vam jasno zašto je to sada tako. Mogući problemi sa bubrezima.

 

DJEVICA

Rešili ste da se posvetite svom poslu i da završite neke važne obaveze. Ne možete više da odugovlačite neke stvari. Moguće je da strpljivo čekate na to da vam osoba do koje vam je stalo pokaže osjećanja. Problemi sa stomakom.

 

VAGA

Ukoliko budete bili napeti i nervozni, bićete skloni tome da sa poslovnim saradnicima ulazite u neke veće konflikte. Spontano ćete uspjeti da ostvarite poznanstvo koje će vas kasnije voditi u vezu. Pad imuniteta je naglašen.

 

ŠKORPIJA

Nove informacije vam dolaze uskoro. Na polju posla ste spremni da se okrenete novim prilikama. Moguće je da vam se dopada osoba koja je povučena ili teška u pokazivanju osjećanja. Izbjegavajte alkohol.

 

STRIJELAC

Vama je ovaj dan veoma povoljan za posao. Uspjećete da realizujete planove koje imate. Dolazite do zanimljivog poznanstva. Ako ste zauzeti, očekuje vas period u kojem ćete se lijepo slagati sa partnerom. Puni ste energije!

 

JARAC

Do kraja dana ćete imati preokrete na polju posla. Moguće je da ćete većim delom vremena biti pod stresom. Vraća vam se ljubav iz prošlosti. Ni sami ne znate da li želite pomirenje. Moguća je nesanica i nervoza.

 

VODOLIJA

Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili na polju posla, kako bi neke stvari bolje funkcionisale. Ne želite da odustanete od partnera koji kao da pokazuje da želi da vas udalji od sebe. Mogući problemi sa nogama.

 

RIBE

Uradićete sve što možete na ovom polju, kako bi došli do ostvarenja svojih ciljeva i ambicija. Pred vama je jako povoljna faza za ljubavna dešavanja. Pojavljuje vam se nova osoba u koju ćete se zaljubiti. Povedite računa o unosu šećera.

Tagovi: