Brod: Saradnja sa Bolnicom za hroničnu psihijatriju Modriča

Direktor JZU „Dom zdravlja” Brod Igor Jeremić je danas posjetio JZU Specijalnu bolnicu za hroničnu psihijatriju Modriča, te održao radni sastanak sa direktorom bolnice Sinišom Nikićem i menadžerom kvaliteta Ognjenom Cvijanovićem.

U sklopu ove posjete, predstavnici Specijalne bolnice su ustupili jedan dio medicinskih uniformi za Dom zdravlja u Brodu, koje su u bolnicu stigle od strane Crvenog krsta Šamac, a nisu iskorištene, na čemu je direktor Doma zdravlja bio zahvalan i istakao da će biti od velike koristi osoblju koje je zaposleno u ovoj ustanovi.

 

 

- Na današnjem sastanku smo razmotrili teme od značaja za obe ustanove, razmijenjene su informacije o dosadašnjim aktivnostima, te planovima za dalji period. Ovakve saradnje su od velikog značaja za Specijalnu bolnicu, i mi ćemo se truditi da radimo na jačanju istih, sa domovima zdravlja i centrima za mentalno zdravlje, kako bi omogućili što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu stanovništva i bolje uslove za pacijente - naglasio je direktor bolnice Siniša Nikić.

Zadovoljstvo sastankom i uspostavljenom saradnjom nije krio ni Jeremić.

- Sastanak je bio uspješan, dogovorena je buduća saradnja ove dvije ustanove na obostrano zadovoljstvo. Pored toga, planirano je da u ovoj godini poradimo i na opremanju našeg Doma zdravlja neophodnom opremom, a na zadovoljstvo naših sugrađana - navodi Jeremić.

D.Marčetić