Bogatstvo Zdravka Čolića procijenjeno na nevjerovatnu cifru

Zdravko Čolić je prema pisanju čuvenog američkog sajta "Celebritynetworth" jedan od najimućnijih pjevača na Balkanu. Prema podacima iz 2021. godine, njegovo bogatstvo se procjenjivalo na 25 miliona evra (oko 50 miliona KM).

- Čola je srpski Tom Džons. Izdao je 15 albuma i važi za jednog od najskupljih pjevača na Balkanu. Napunio je stadion "Marakana", zatim "Ušće", a 2019. godine je postavio apsolutni rekord sa 6 koncerata zaredom u beogradskoj Areni, gd‌je ga je slušalo 110.000 ljudi - pisalo je tada na ovom sajtu.

Iako ima tolike milione, Čola je oduvijek bio skroman, a to je sad dokazao još jednom i to - izborom svog sata. Tako pjevač na svojoj ruci nosi sat od "samo" 2.000 evra (oko 4.000 KM). Kako navodi Instagram nalog "Sat na ruci" u pitanju je sat brenda "TAG Heuer Carrera" s čeličnim kućištem i sa funkcijom hronografa.

Podsjetimo, Zdravko je oduvijek isticao da su mu finansije uvijek bila slaba strana, iako je po struci ekonomista.

- Ne može čovjek promeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja, ali kod mene je to malo bilo pretjerano i dan danas je - rekao je Zdravko svojevremeno.

Otkrio je na šta je pretežno trošio honorare.

- Mi nikad nismo imali te visine honorara. Putovanja i garderoba su sedamdesetih i osamdesetih bili fetiš. Nikad nisam imao velike materijalne prohtjeve. Moje je bilo da se negdje ode, na more ili da napravimo neke fešte i da se tamo potroši, ali nikad nisam imao želje da kupim neki sat. Nisam patio od toga - skroman je pjevač.

 

Tagovi: